navigatie overslaan

't Hof van Colmschate

Welkom bij ’t Hof van Colmschate, een authentieke locatie in hartje Colmschate. Naast een gezellige borrel in ons café, kunt u bij ons terecht voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Wij denken graag met u mee!

Een vergadering, conferentie of training is ideaal te organiseren in een van de zalen van ‘t Hof van Colmschate. Heeft u een vergaderruimte nodig voor een grote zakelijke bijeenkomst zoals lezingen, seminars of netwerkbijeenkomsten? Dan is dat zo geregeld door onze zalen aan elkaar te koppelen. Naast gratis goed draadloos internet beschikken de ruimtes over een geluidsinstallatie waar microfoon maar ook smartphone of tablet aan gekoppeld kan worden. Tevens is een beamer en projectiescherm ook aanwezig.

Catering nodig? Wij verzorgen met plezier de koffie/theerondes, lunches en uw diner. Maar ook met een afsluitende borrel aan het einde van de dag weten wij wel raad.

‘t Hof van Colmschate is centraal gelegen aan de doorgaande weg N344 tussen Deventer en Bathmen, vijf minuten rijden vanaf de A1. Zowel station Deventer Colmschate als de bushalte zijn op loopafstand.

Met gratis parkeergelegenheid en gastvrij ontvangst, komt u bij 't Hof van Colmschate niets te kort en kunt u zorgeloos genieten van uw zakelijk event!

't Hof van Colmschate is geschikt voor:

bedrijfsfeest
zakelijk diner
presentatie
congres
training
vergadering
workshop
bedrijfsborrel
beurs/expositie
teambuilding
corporate festival
relatie event
gala