navigatie overslaan
LOL trappen …inDeventer!

Save the date: Locatietour Deventer op 6 november

  • 1 minuten leestijd
  • 1081 x bekeken

Deventer staat vooral bekend als evenementenstad en bestemming voor een dagje of weekendje weg. Maar Deventer en omgeving heeft ook fantastische zakelijke mogelijkheden en dat willen wij heel graag laten zien! Lees verder onder de foto...

En dat doen we met Linda Op Locatie tijdens de Locatietour op maandag 6 november!

Tijdens de Locatietour laten we meetingplanners en eventmanagers kennis maken met Deventer als zakelijke bestemming. Er wordt gewerkt aan een tof programma zodat het een dag wordt om nooit meer te vergeten! Zo worden enkele (want we hebben immers maar 1 dag) van de meest unieke en veelzijdige vergader- en evenementenlocaties bezocht die Deventer rijk is, afgewisseld met energieke activiteiten. Daarnaast is er genoeg ruimte om te netwerken met andere evenementenexperts en met locatiehouders uit Deventer.

Locatietour
Locatietour

Meld je aan!

Ben jij een meetingplanner of eventmanager en je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Deventer en hebt je interesse in de Locatietour op 6 november? Laat het gerust alvast weten via info@zakelijkevent-indeventer.nl en dan ontvang je een uitnodiging.

Zoals Linda zelf zegt: 'Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.'

Dus, tot 6 november! Wij hebben er zin in!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Geschreven door Lotte