navigatie overslaan
Nieuws

Locatietour Deventer een succes!

  • 3 minuten leestijd
  • 725 x bekeken

De Locatietour neemt locatieboekers, zoals bijvoorbeeld eventmanagers en meetingplanners mee om een bestemming en de mogelijkheden echt te ervaren. Het gaat dus verder dan even rondkijken. Het biedt de deelnemer wat unieks zodat deze dag nog jaren lang in het geheugen staat.Op 5 en 6 november was het de beurt aan Deventer om zich van haar beste (zakelijke) kant te laten zien! En wát een dag was het!

Locatietour is een concept van Linda Op Locatie. Afgekort als LOL, nou dan weet je dat je goed zit!

Voor wie zin had om ontspannen te beginnen kon op zondag 5 november een dag eerder komen en overnachten in het gastvrije Postillion hotel Deventer. Met een borrel, diner en natuurlijk een rondleiding kon de eerste van de in totaal 9 locaties voor sommigen al worden afgevinkt! Na het diner stond Ultimate Adventures klaar om per fiets of voor de durfal per historische step of hoge-bi naar het centrum te fietsen dat immers maar 10 minuutjes is. Ok, de hoge-bi ging dan niet zo vlot, maar wat een plezier! De groep werd verwacht bij DAVO Bieren voor een gezellige proeverij. De alcohol vloeide, maar dan wel met mate, want de volgende dag werd iedereen fris en fruitig verwacht bij Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel. De herfstzon, uitzicht op de skyline van Deventer, een kopje koffie en een korte rondleiding, zorgden voor een goed begin van de dag. Op naar het Pontje om de IJssel over te steken waar het personeel van MIMIKal klaar stond. Hier stapte de groep in de wereld van film door een inspirerende lezing van Gerlinda Heywegen en 2 korte films. Nog voor dat iedereen geïnspireerd ging dromen in de heerlijke stoelen, stond de volgende locatie alweer op het programma. Een korte wandeling bracht de deelnemers bij de Zalen van Deventer, waar iedereen even schrok van het feit dat er gedanst ging worden, maar waar misschien wel het harst gelachen werd tijdens de hele Locatietour.

Hop de bus in! Want het ‘gevoel van Deventer’ rijkt verder dan de gemeente grens. Bij Museum More in Gorssel waren de tafels prachtig gedekt voor een overheerlijke lunch zomaar midden tussen de kunst! Wat indrukwekkend!

omschrijving
omschrijving

Terug in Deventer stond Ultimate Adventures opnieuw klaar met de bijzondere vervoersmiddelen om Deventer te leren kennen. De route ging van het oude historische centrum naar het industriële en rauwere havenkwartier. Bij PUNT kon iedereen weer even warm worden met een kopje koffie of thee en namen we deel aan de live podcast (beluister ‘m hier!) over de Locatietour en de dag tot zo ver. Via PUNT, liepen we via de zijdeur Valencia binnen waar iedereen zich vergaapte aan de mediterraanse ambiance en last but very not least, de Zwarte Silo. Deze oude graansilo is perfect voor de wat grotere evenementen. Een duurzame circulaire locatie, nou dat spreekt aan!

Een volle dag met heel veel indrukken, die verwoord werden als: 'wat is Deventer verrassend!' en 'wat is Deventer veelzijdig!' of, 'Ik ben geïnspireerd!' Of haast met stomheid geslagen: 'Waaaaauuuuww'.
Nou, dit evenement is zeker weten geslaagd: Deventer valt in de smaak!!

Lees het ook terug in deze leuke artikelen over de Locatie tour van Events en Events Inspiration.

En om je een beeld te geven: de Aftermovie van Broerz moet je echt even bekijken!

Foto’s door Bianca de Wit

omschrijving
omschrijving

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Geschreven door Lotte